Creatorii de bucurie Lesna & Koncret x Laura Boghiu oferă 1 x Rack audio HiFi – beton și metal, în valoare de 500 €

Koncret este un atelier din București care produce mobilier din beton. Koncret aduce unicitate și valoare casei prin piese de beton, o alternativă cu stil la mobila de serie. Piesele se realizează individual, folosind tehnologia GFRC pentru a obține un mobilier din beton cu până la 70% mai ușor. Descoperă aici toată colecția Koncret.

 

Laura Boghiu este arhitect partener și co-fondator al studioului de arhitectură și design JoinDECO. Dincolo de portofoliul său bogat de proiecte de arhitectură și design, Laura Boghiu este cunoscută publicului larg și prin participarea la emisiunea TV „Visuri la cheie”. Aflați mai multe aici.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași simpli:

  1. Follow conturilor de Instagram lesna.ro, koncret.ro, lauraboghiuofficial sau Facebook Lesna.ro, Koncret, Laura Boghiu
  2. Tag 3 prieteni la una dintre postările concursului de pe oricare cont de Instagram sau Facebook (Lesna, Koncret, Laura Boghiu)
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! 

Câștigătorul va fi ales dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorului extras presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții sunt rugați să păstreze un print-screen cu postarea în care au etichetat cei 3 prieteni.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!