Creatorii de bucurie Lesna x Ana Morodan oferă iPhone 15 Pro, 128GB, 5G, Natural Titanium, în valoare de 1200 €

Ana Morodan s-a remarcat și a devenit cunoscută pentru conținutul său legat de modă, frumusețe și călătorii. Ana Morodan a început blogul “The Stories of O.” (TheStoriesofO.com) și și-a dezvoltat ulterior in online, unde își împărtășește pasiunea pentru modă și stil.

Ea este recunoscută pentru abordarea sa originală și creativă în materie de modă, fiind implicată în numeroase proiecte și colaborări cu branduri de top. De-a lungul carierei sale, Ana Morodan a câștigat un număr mare de urmăritori pe platformele sociale și a contribuit la promovarea tendințelor și a produselor de modă.

Pe lângă activitatea sa de influencer, Ana Morodan este implicată și în proiecte antreprenoriale. Ea a devenit un exemplu de succes pentru tinerii interesați de industria modei și a dezvoltat o prezență semnificativă în mediul online.

 

Mai multe despre Ana Morodan și proiectele ei puteți citi aici.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

 1. Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași:
  1. Follow conturilor de Instagram lesna.ro si anamorodan sau Facebook Lesna.ro si Ana Morodan
  2. Tag 1 prieten în una dintre postările campaniei de pe Instagram sau Facebook
  3. Completează datele de contact în formular

   

  IMPORTANT

  Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig!

   

  Câștigătorii vor fi aleși dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorilor extrași presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții au obligația să păstreze și să prezinte un print-screen cu postarea în care au etichetat 1 prieten.

   

  Notă: Se consideră valide doar înscrierile în concurs care respectă toți cei 3 pași obligatorii descriși în secțiunea „Cum funcționează” de mai sus.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!