Creatorii de bucurie Lesna & Laura Giurcanu & IMALINZ oferă 1 x Telefon Apple iPhone 13, 5G, 128 GB, blue, în valoare de 1.000 €

Nimic nu se compară cu Iphone. Este construit pentru utilizare îndelungată și își păstrează valoarea mai mult timp decât alte smartphone-uri. Super strălucitor, super colorat și super precis. iPhone 13 are încorporate camere extrem de avansate pentru poze cu adevărat reușite, iar autonomia ridicată a bateriei asigură până la 19 ore de redare video cu o singură încărcare.

Laura Giurcanu și-a construit cariera de fotomodel colaborând cu reviste prestigioase precum Vogue, Elle, Cosmopolitan și a defilat pe podiumuri de modă în New York, Milano, Berlin și Paris. Unul dintre cele mai importante show-uri în care a apărut a fost cel pentru Casa Armani. În România, Laura Giurcanu se numără printre cei mai urmăriți vloggeri ai momentului.

Brandul IMALINZ a fost fondat între București – Londra – New York de Alinz în 2017, un brand de bijuterii atemporale pentru femeia modernă. Convingerea brandului este că bijuteriile sunt un real indicator al timpului, ceva pe care îl transmitem celor dragi și care ne rămâne mereu aproape de suflet.

Mai multe despre Laura Giurcanu aflați aici, iar brandul IMALINZ poate fi găsit aici.

CUM FUNCȚIONEAZĂ: 

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași:

  1. Follow conturilor de Instagram @lesna.ro, @imalinzthebrand, @lauragiurcanu SAU like paginilor de Facebook lesna.ro, Imalinz, Laura Giurcanu 
  2. Tag 3 prieteni în una dintre postările concursului de pe Instagram sau Facebook
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! Câștigătorul va fi ales aleatoriu, dintre toate înscrierile valide în concurs. Premiul va intra în posesia câștigătorului după validare.

Notă: Se consideră valide doar înscrierile în concurs care respectă toți cei 3 pași obligatorii descriși în secțiunea „Cum funcționează” de mai sus.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!