Creatorii de bucurie Lesna & Ioana Grama & iSTYLE Apple Premium Reseller oferă 1 x iPhone 14 Pro 128GB, în valoare de 1300 €

Ioana Grama este antreprenor și o persoană influentă în mediul online, unde are o comunitate extinsă de urmăritori. Sub marca GRAMA, magazinul fondat de Ioana oferă colecții de îmbrăcăminte produse în România, din materiale premium, urmând un design în același timp minimalist și plin de rafinament.  Despre Ioana Grama puteți afla mai multe aici.

iSTYLE România este unicul  Apple Premium Reseller din țară. Primul magazin a fost deschis în 1999, iar în prezent există 15 magazine elegante iSTYLE în București și în cele mai mari orașe ale României. Alături de experții iSTYLE este întotdeauna mai simplu să descoperiți ecosistemul Apple. Descoperiți iSTYLE și produsele Apple aici.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 4 pași:

  1. Follow conturilor de Instagram lesna.ro, ioanagrama, istylero  sau Facebook Lesna.ro, Ioana Grama, iSTYLE Romania
  2. Tag 3 prieteni în una dintre postările concursului de pe Instagram sau Facebook
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus.
  4. Intră în familia iSTYLE ca să nu ratezi ultimele noutăți și oferte, înscrie-te la newsletterul iSTYLE. 

 

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! 

 

Câștigătorul va fi ales dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorului extras presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții sunt rugați să păstreze un print-screen cu postarea în care au etichetat cei 3 prieteni.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!