Creatorii de bucurie Lesna x Raspo Project și George Burcea oferă 1 x Bancă HARU, în valoare totală de 300 €

Împreună cu sponsorul Raspo Project si ambasadorul George Burcea oferim 1 x Banca HARU, în valoare totală de 300 €.

Acest element de mobilier este fabricat manual din lemn de pin și stejar. Banca HARU este o piesă creată pentru utilitate și design, menită să pună în valoare frumusețea fibrelor naturale ale lemnului.

Dimensiuni: Lungime: 100 cm, Lățime: 30 cm, Înălțime: 40 cm
Artizanat:
Realizat manual cu meticulozitate, fiecare bancă este o creație unică, evidențiind devotamentul echipei noastre pentru calitate și detaliu.
Materie prima: provenit din surse sustenabile asigură durabilitatea și longevitatea, făcând din acest banca o adiție fiabilă spațiului destinat.
Design: Simplu versatile, șezut confortabil.

Perioada campaniei este 12 aprilie – 06 mai 2024. Câștigătorul va fi anunțat în data de 07 mai 2024.

RASPO PROJECT: Dorim să ne diferentiem pentru atenția și precizia cu care lucrăm piesele unice din lemn, îmbinând cu eleganță designul modern și tradiția meșteșugului tradițional. Ne dedicăm cu pasiune fiecărui proiect, aspirând să creăm obiecte de o frumusețe și calitate remarcabile. În plus, suntem mândri să oferim servicii de restaurare a mobilierului vintage, redându-i viață și păstrându-i autenticitatea și valoarea istorică.De asemenea, ne preocupăm profund de mediu, motiv pentru care lucrăm în mod responsabil cu eliminerea deșeuri (0 waste) adoptând practici sustenabile pentru a proteja și conserva resursele naturale pentru generațiile viitoare. Află mai multe despre RASPO PROJECT aici.

George Burcea este un actor talentat originar din România, cu o carieră în film și teatru. S-a născut pe 15 ianuarie 1988 în frumosul oraș București. După ce a absolvit Universitatea Națională de Teatru și Film “I. L. Caragiale” din București, și-a dedicat viața artei interpretative. Interesant este că, înainte de a se dedica actoriei, a avut o altă pasiune și anume, a fost marinar. Productia care i-a adus recunoastere internationala este seria TV “Wednesday” creată de talentatul regizor Tim Burton, in care George l-a interpretat pe majordomul familiei, Lurch. Incepand din luna iunie il puteti vedea in cinematografele din Romania in filmul ,,Noaptea lui Vlad”, unde il interpreteaza pe Alexandru Ioan Cuza. Află mai multe despre George Burcea aici.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași:

  1. FOLLOW conturilor de Instagram lesna.ro, Raspo Project și George Burcea sau LIKE paginilor de Facebook lesna.ro, Raspo Project și George Burcea.
  2. TAG 1 prieten în una dintre postările campaniei de pe Instagram/Facebook și SHARE pe story la postarea concursului de pe Instagram/Facebook.
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus.

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig!

Câștigătorii vor fi aleși dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorilor extrași presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții au obligatia să păstreze si sa prezinte un print-screen cu postarea în care au etichetat 1 prieten.

Notă: Se consideră valide doar înscrierile în concurs care respectă toți cei 3 pași obligatorii descriși în secțiunea „Cum funcționează” de mai sus.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!