Creatorii de bucurie Lesna x MeisterApp și Iulia Albu oferă 1 x MacBook Air 13", în valoare totală de 1.200 €

Împreună cu sponsorul MeisterApp și ambasadorul Iulia Albu oferim  1 x Apple MacBook Air 13în valoare totală de 1.200 de Euro, având următoarele specificații:

  • Procesor Apple M2
  • Chip 8 nuclee CPU și 8 nuclee GPU
  • Memorie 256GB SSD și 8GB RAM
  • Tehnologie display IPS Retina
  • Tehnologii placa video 8-core GPU
  • Culoare Midnight

Perioada campaniei este 29 ianuarie – 7 martie 2024. Câștigătorul va fi anunțat pe data de 8 martie 2024.

MeisterApp este un instrument online de găsire a meșterilor care știu și pot să execute orice fel de lucrări profesionale și domestice. Lucrând cu cei mai buni profesioniști din România și punând preț pe calitate, serviciile MeisterApp oferă transparență, siguranță și control în încheierea celor mai convenabile parteneriate între meșteri și clienți. Ambele părți obțin beneficii multiple și imediate, putându-se baza pe relații de încredere și respect reciproc.

Portofoliul de proiecte MeisterApp îl puteți descoperi aici.

Fashion editor pentru publicații prestigioase, critic de modă, vedetă de televiziune și antreprenoare de succes, Iulia Albu este una dintre cele mai cunoscute persoane publice din România. Prezență constantă în lumea modei și a frumuseții, Iulia Albu se remarcă prin originalitate, franchețe, inteligență, curaj și o plăcută extravaganță.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași:

  1. Follow conturilor de Instagram lesna.ro, meisterapp.ro și Iulia Albu  sau LIKE paginilor de Facebook lesna.ro, MeisterApp.ro și Iulia Albu
  2. Tag 1 prieten în una dintre postările campaniei de pe Instagram/Facebook și share pe story la postarea concursului de pe Instagram/Facebook.
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus

 

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig!

Câștigătorii vor fi aleși dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorilor extrași presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții au obligatia să păstreze si sa prezinte un print-screen cu postarea în care au etichetat 1 prieten.

Notă: Se consideră valide doar înscrierile în concurs care respectă toți cei 3 pași obligatorii descriși în secțiunea „Cum funcționează” de mai sus.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!