Creatorii de bucurie Lesna x KUTT x DeMâncare oferă 10 premii x 1 produs din colecția KUTT, în valoare totală de 600€

Împreună cu sponsorul KUTT și ambasadorul DeMâncare oferim 10 premii x 1 produs KUTT din colecția de ustensile premium pentru bucătărie, în valoare totală de 600€:

  • Premiul I: 1 x KUTT SPRING BOX – include: 1x cuțit Hikari Chef, 1 x șorț de bucătărie KUTT, 1 x set tocătoare KUTT, 1 x față de masă KUTT

 

Perioada concursului este 1 Martie – 13 Martie 2023. Câștigătorii vor fi anunțați în data de 15 Martie 2023.

Câștigătorii campaniei

MIHAELA IOANA GAVRIS

ROXANA GHERGHINA

TANASA MANOLACHE

NICOLAI MONICA ADRIANA

VEGH DALMINA

ANAMARIA NEGULESCU

MIHAILA OANA

PAVAL LAURA

FILIP MUNTEAN

MANOLACHE ALEXANDRA IONELIA

KUTT se adresează celor care nu se mulțumesc cu jumătăți de măsură, celor care își doresc experiențe complete ale gustului. KUTT este o alegere, aceea de a rezerva plăcerea explorării creative a unora dintre cele mai frecvente activități – gătitul și pregătirea mesei. Întreaga colecție de articole pentru bucătărie KUTT se găsește online, aici.

DeMâncare este proiectul Gretei, food blogger, illustrator și fotograf cunoscut, care inspiră prin sfaturi și rețete culinare o comunitate numeroasă și activă de pasionați de gătit. Mai multe despre DeMâncare și proiectele sale culinare puteți citi aici.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași simpli:

  1. Follow conturilor de Instagram Lesna, KUTT și DeMâncare   SAU like/follow paginilor de Facebook Lesna.ro, DeMâncare, Kutt.ro
  2. Tag 3 prieteni la una dintre postările concursului de pe oricare cont de Instagram sau Facebook (Lesna, KUTT sau DeMâncare)
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus 

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! 

 

Câștigătorii vor fi aleși dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorilor extrași presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții sunt rugați să păstreze un print-screen cu postarea în care au etichetat cei 3 prieteni.

Notă: Se consideră valide doar înscrierile în concurs care respectă toți cei 3 pași obligatorii descriși în secțiunea „Cum funcționează” de mai sus.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!