Creatorii de bucurie Lesna x JBL România și Radu Itu oferă 4 x JBL FLIP 6, în valoare totală de 600 €

Împreună cu sponsorul JBL România și ambasadorul Radu Itu oferim 4 x JBL FLIP 6în valoare totală de 600 € având următoarele specificații:

  • Culoare: Negru
  • Conectivitate: Bluetooth
  • Baterie: Polimer Li-ion polymer 17.28 Wh (echivalent cu 3.6V /4800mAh)
  • Autonomie: 12h
  • Dimensiune: 178 x 68 x 72 mm
  • Greutate: 0.55 kg

Noua boxa portabila Flip 6 de la JBL. Boxa de dimensiuni și greutate mică se potrivește oriunde. Designul rezistent la apă si praf cu certificare IP67 menține muzica la cote înalte chiar dacă plouă. Bucură-te de mai mult de 12 ore de muzică și alege din varietatea de culori disponibile.

Perioada campaniei este 9 mai – 26 mai 2024. Câștigătorul va fi anunțat în data de 27 mai 2024.

JBL este cel mai experimentat producător de incinte acustice din întreaga lume. Brandul a evoluat de la un producător audio destinat pieței profesionale către un brand lifestyle, odată ce compania și-a extins de-a lungul anilor gama de produse și a mizat pe echipamente audio destinate consumatorilor, industriei de divertisment și industriei de automobile. Producătorul a impresionat în ultima vreme prin multitudinea de modele cu design iconic, onorate de distincții de la CES, IFA, reddot și ale altor organizații de prestigiu. Află mai multe pe www.harman-audio.ro

Radu Itu a lansat brandul de pălării handmade The Wild Hatter după o lungă perioadă de călătorii și experiențe de învățare cu diverși artizani locali din întreaga lume. Și-a început cariera ca sportiv de performanță, apoi a fost model, dar mereu l-au fascinat pălării, pe care și-a dorit să le poată crea cu propriile mâini, ca pe adevărate piese de artă. Aici puteți să aflați mai multe despre proiectele lui Radu Itu.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași:

  1. FOLLOW conturilor de Instagram lesna.ro, JBL România și Radu Itu.
  2. TAG 1 prieten în una dintre postările campaniei de pe Instagram și SHARE pe story la postarea concursului de pe Instagram.
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus.

IMPORTANT
Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig!

Câștigătorii vor fi aleși dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorilor extrași presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. 

Notă: Pentru validare, participanții au obligația să păstreze și să prezinte un print-screen cu postarea în care au etichetat 1 prieten, folosind același cont de Instagram sau Facebook înscris in formularul campaniei.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!