Asociația Creatori de bucurie împreună cu Lesna.ro oferă 100 de cursuri online: RomânEști - Antreprenor în 15 pași

Asociația Creatori de bucurie împreună cu Lesna.ro oferă 100 de cursuri online RomânEști – Antreprenor în 15 pași. 

Proiect susținut de UniCredit Bank.

RomânEști – Antreprenor în 15 pași este cursul conceput în România care te învață pas cu pas să începi o afacere de la zero, să lansezi un produs românesc cu producție locală și să îl vinzi online și în magazine fizice. 

Cursul cuprinde 15 module de învățare, la care cursanții vor avea acces prin intermediul unei platforme online securizate. Fiecare modul conține proceduri scrise, șabloane de lucru, video explicativ cu procesul și înregistrări video și audio cu specialiști pe fiecare domeniu. În cadrul cursului, în procesul de învățare se va crea de la zero un brand pe un produs, astfel încât cursanți vor vedea întregul proces pe un exemplu real.

Perioada de înscriere este 09 februarie – 15 martie 2024.
Perioada de jurizare este 16 martie – 28 martie 2024.
Anunțarea câștigătorilor se va face pe 29 martie 2024.

UniCredit Bank este parte a Grupului UniCredit. 

În România, UniCredit Bank este una dintre principalele instituții financiare, oferind servicii și produse de înaltă calitate pentru toate categoriile de clienți. UniCredit Bank își propune să mențină permanent clientul în centrul activităților sale, să fie un partener cu care se lucrează ușor și să fie o parte foarte activă a comunităților în care își desfășoară activitatea.

Grupul răspunde unei game variate de nevoi a clienților săi printr-o rețea de parteneri specializați: UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Services, UniCredit Insurance Broker. Află mai multe despre UniCredit Bank aici .

Am început proiectul #românEȘTI pentru că știm ce înseamnă drumul de la o idee de afacere în România și până la concretizarea ei. Știm cât de multe necunoscute pot să apară și cât de multe provocări se ivesc pe parcurs. Ceea ce poate părea simplu la început, se poate complica mai târziu. De multe ori, atunci când am crezut că avem un puzzle complet, am constatat că ne lipsește o piesă la care nici nu ne-am gândit. 

Drumul nostru până aici ar fi fost mai lin și mai ușor de urcat, dacă am fi pornit atunci cu ceea ce știm acum. Propria experiență ne-a făcut să gândim un curs prin care să învățăm și alți români să se lanseze în antreprenoriat. Pas cu pas, cu toate lecțiile făcute și cu toate piesele de puzzle pe masă. Află mai multe despre RomânEști aici.

CUM FUNCȚIONEAZĂ:

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI prin completarea chestionarului de mai sus.

IMPORTANT

Câștigătorii vor fi aleși pe baza analizării răspunsurilor la întrebările cuprinse în formularul de mai sus.

Jurizarea constă în analizarea și punctarea tuturor înscrierilor valide din campanie. Punctajul maxim care poate fi acordat unui participant este de 100p, calculat prin evaluarea criteriilor descrise mai jos. Vor fi evaluate toate criteriile descrise din punct de vedere al conținutului, comisia de jurizare urmând să decidă, în fiecare caz, măsura în care acestea răspund obiectivelor urmărite prin cursul „RomânEști Antreprenor în 15 pași”,

Criteriile de jurizare și grila de punctaj vor fi următoarele:

a)     Motivația aplicării (30p): claritatea expunerii ideilor, viziunea generală asupra ideii de afacere propusă, modul de prezentare, detalierea ideii de produs care urmează să fie lansat;

b)     Așteptări (30p): expunere şi argumentare idei, articularea unui scop precis privind motivația aplicării, enumerarea și argumentare obiectivelor urmărite prin parcurgerea cursului;

c)     De ce să te alegem(30p): atractivitatea prezentării, originalitatea, expunerea modului în care va contribui ideea de afacere propusă la susținerea producătorilor autohtoni și care va fi impactul pe care îl va produce în comunitate.

d)     Vor primi 10 puncte suplimentare Participanții aflați la început de drum, care nu dețin deja un magazin online.

Comisia de jurizare va desemna câștigătorii pe baza criteriilor de jurizare. Se vor acorda punctaje de la 1 la 30 pentru fiecare dintre criterii şi se vor aduna toate punctajele, participanții care se plasează în primele 100 de poziții în ierarhia finală a punctajelor obținute în concurs vor fi  eligibili pentru a intra în a doua etapă a concursului și anume, etapa de validare.

În cazul în care doi sau mai mulți participanți au același punctaj și se plasează pe poziția 100 în ierarhia finală, departajarea acestora se va face în funcție de ordinea înscrierii la concurs. Astfel, participantul care s-a înscris primul în concurs (luând în considerare data, ora, minutul și secunda) va fi eligibil pentru a intra în etapa de validare.

În cazul descoperirii oricăror neconcordanțe între datele furnizate Organizatorului (de către oricare dintre participanți) și realitate, respectiva participare se invalidează.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!