Creatorii de bucurie Lesna x Serve Winery x B4 market x Badezg x Buse Andra oferă 1 x Cina Full Experience Food & Drinks, în valoare totală de 300 €

Împreună cu sponsorii Serve Winery, B4 market și ambasadorii Badezg și Buse Andra oferim 1 x Cina Full Experience Food & Drinksîn valoare totală de 300 de euro.

Premiul conține CINĂ – (8 MARTIE, orele 19:00- 21:00 ) Ziua Femeii la B4 market :

  • Tartar de ton togarashi cu mango și avocado – servit cu Cuvee Amaury 
  • 2 risotto cu fructe de mare și șofran – servit cu Cuvee Sissi 

*Notă: 1 caștigător (care își invită 3 prieteni la cină) 

Perioada campaniei este 24 februarie– 7 martie 2024. Câștigătorul va fi anunțat în data de 8 martie 2024.

Despre SERVE Winery
Povestea podgoriei a început când Contele Corsican Guy Tyrel de Poix a devenit fascinat de o recomandare din partea lui Hugh Johnson în faimoasa sa carte “The Story of Wine (Povestea vinului)”. Johnson menționase scurt România ca o țară cu potențial în viticultură și producția de vin.

În timpul primei sale vizite în România în 1993, Contele Guy de Poix a fost intrigat și captivat de potențialul zonei DOC Dealu Mare – în special de calitatea vinului produs din varietatea locală – Fetească Neagră. Un vin făcut din această soi de către Aurel Rotărescu a fost descoperirea decisivă pentru Cont. Atât de impresionat, Contele a investit în prima cramă privată din România imediat după căderea comunismului.

Până în 1994, construcția cramei și plantarea a 54 de hectare erau în desfășurare. SERVE și-a făcut numele în industria vinicolă românească prin realizarea primului vin rose sec și primului cupaj, Cuvée Charlotte, făcut din Cabernet Sauvignon, Merlot și Fetească Neagră.

În 2014, SERVE a lansat Cuvée Guy de Poix 2011, un omagiu adus proprietarului care a crezut până la capăt în potențialul Fetească Neagră.

Acum puteți EXPERIMENTA arta producției de vin prin evenimentele lor unice aici.

Despre B4 market
B4 Market, locul unde mergem să servim brunch-ul și nu numai. Situat în Parcul Floreasca și deschis în 2019, B4Market este specializat pe mic dejun și brunch. Restaurantul nostru se mândrește cu produse de patiserie unice și deserturi delicioase, preparate de către noi și servite proaspete. Dar nu ne concentrăm doar pe preparate delicioase, ci și pe atmosfera plină de viață și energie pentru clienții noștri. Misiunea B4Market? Să aducem zâmbetul pe fața bruncherilor noștri preferați.

Despre Buse & Bade Ozgul
Gemene?
Da! Deși extrem de diferite, ne completăm perfect de fiecare dată, iar faptul că ne avem una pe cealaltă este cel mai bun lucru din lume! Eu sunt Buse Ozgul și sunt pe punctul de a absolvi facultatea de actorie UNATC, iar în timpul liber creez conținut, iar eu sunt Bade Ozgul și sunt pe punctul de a încheia studiile în inginerie medicală din cadrul UPB, de asemenea ma ocup cu social media în timpul rămas.
Pentru noi, social media, reprezintă doar o metoda de exprimare a emoțiilor și experiențelor noastre în cea mai reală și organică formă!

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași:

  1. FOLLOW conturilor de Instagram lesna.ro, Serve.Winery, B4 Market, Badezg și Buse Andra.
  2. TAG 1 prieten în una dintre postările campaniei de pe Instagram și SHARE pe story la postarea concursului de pe Instagram.
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus.

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig!

Câștigătorii vor fi aleși dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorilor extrași presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții au obligatia să păstreze si sa prezinte un print-screen cu postarea în care au etichetat 1 prieten.

Notă: Se consideră valide doar înscrierile în concurs care respectă toți cei 3 pași obligatorii descriși în secțiunea „Cum funcționează” de mai sus.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!