Creatorii de bucurie Lesna & GEFU oferă 4 x Vouchere pentru ustensile de bucătărie în valoare totală de 1000€

Împreună cu prietenii de la GEFU, vă oferim 4 premii  x 1 VOUCHER pentru ustensile de bucătărie , în valoare totală de 1000 €

GEFU oferă pasionaților de gătit instrumentele necesare cu care pot cel mai bine să-și manifeste creativitatea și priceperea în arta culinară. Tăiat, răzuit, turnat, presat, prăjit, asezonat, decorat și servit: ustensilele de bucătărie din această gamă acoperă o varietate de nevoi, inovând modul convențional de gătire. 

 

Perioada concursului este 23– 30 Septembrie 2021. Cei patru câștigători vor fi anunțați pe data de 01 Octombrie 2021. Fiecărui câștigător îi va reveni unul dintre cele patru premii.

Câștigătorii campaniei

  • Maria Pintilie

  • Alex Cristocea

  • Mariana Gruescu

  • Udroiu Diana

GEFU este o companie fondată în anul 1943 în Eslohe, Germania, recunoscută prin calitatea, gradul ridicat de funcționalitate, design-ul inovativ și eficiența produselor pe care le produce și le comercializează. În prezent, colecția GEFU are deja peste 500 de ustensile de bucătărie. 

Pentru fiecare produs GEFU oferă o garanție cuprinsă între 5 ani și 20 ani. 

Colecția Gefu de accesorii și ustensile pentru gătit se găsește în magazinele Mobexpert din toață țara și online.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!