Creatorii de bucurie Lesna & MeisterApp oferă 1 x Espressor automat DE LONGHI Magnifica, în valoare de 400 €

Împreună cu sponsorul MeisterApp oferim un Espressor automat DE LONGHI Magnifica, în valoare de 400eur, cu următoarele specificații:

 • Tehnologie Latte Crema
 • Tipuri de băuturi preparate: Cafea, Espresso, Cappuccino
 • Râșniță de cafea cu 13 trepte de măcinare
 • Afișaj/panou comandă LED
 • Termostat reglabil
 • Funcția “My” pentru salvarea și personalizarea rețetelor în meniul special pentru a te bucura de ceașca de cafea perfectă, de fiecare dată; 
 • Cu 2 sisteme de incalzire, concepute pentru controlul deplin al temperaturii bauturilor preparate
 • Dimensiuni 23.8x43x34
 • Putere 1450 W, capacitatea 1.8 l, 
 • Culoare: negru

 

Perioada concursului este 04– 12 Ianuarie 2022. Câștigătorul va fi anunțat pe data de 14 Ianuarie 2022. 

Câștigătorii campaniei

 • Lavinia Ciucan

Calitatea De’Longhi, inovația și designul transformă rutina de zi cu zi și cerințele de confort acasă în experiențele cele mai plăcute. De’Longhi îmbină talentul pentru tehnică și design cu pasiunea pentru cafea, oferind un mix perfect și savuros băuturilor cu lapte și cafea. Espressorul Magnifica garantează obținerea unei pulbere de cafea cât mai fină și uniformă, pentru cea mai aromată ceașcă de cafea din lume.

 

MeisterApp este un instrument online de găsire a meșterilor care știu și pot să execute orice fel de lucrări profesionale și domestice. Lucrând cu cei mai buni profesioniști din România și punând preț pe calitate, serviciile MeisterApp oferă transparență, siguranță și control în încheierea celor mai convenabile parteneriate între meșteri și clienți. Ambele părți obțin beneficii multiple și imediate, putându-se baza pe relații de încredere și respect reciproc.

 

Descoperiți portofoliul de proiecte MeisterApp aici.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași:

 1. Follow conturilor de Instagram @lesna.ro și @meisterapp.ro SAU like paginilor de Facebook lesna.ro și MeisterApp.ro
 2. Tag 3 prieteni în una dintre postările concursului de pe Instagram sau Facebook
 3. Completează datele de contact în formularul de mai sus

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! Câștigătorul va fi ales aleatoriu, dintre toate înscrierile valide în concurs. Premiul va intra în posesia câștigătorului după validare.

Notă: Se consideră valide doar înscrierile în concurs care respectă toți cei 3 pași obligatorii descriși în secțiunea „Cum funcționează” de mai sus.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!