Creatorii de bucurie Lesna x Serve Winery x E3 by Entourage x Diana Dumitrescu oferă 3 x Cina Full Experience Food & Drinks, în valoare totală de 300 €

Împreună cu sponsorii Serve Winery, E3 by Entourage și ambasadorul Diana Dumitrescu oferim 3 x Cina Full Experience Food & Drinksîn valoare totală de 300 de euro.

Premiul conține CINĂ – (1 MARTIE, orele 19:00- 21:00 ) la E3 by Entourage:

  • Tartar de dorada cu lime, lapte de cocos și cârpacio de cartof mov – servit cu Cuvee Pac
  • Surf and Turf cu sos de ierburi – servit cu Cuvee Guillaume
    (mușchi de vită și creveți)
  • Desert – lingou de ciocolată cu crumbel de cacao – servit cu Cuvee Maxence 

*Notă: 3 caștigători (fiecare dintre ei poate să mai invite 1 persoană la cină) 

Perioada campaniei este 20 februarie– 28 februarie 2024. Câștigătorul va fi anunțat în data de 29 februarie 2024.

Despre SERVE Winery
Povestea podgoriei a început când Contele Corsican Guy Tyrel de Poix a devenit fascinat de o recomandare din partea lui Hugh Johnson în faimoasa sa carte “The Story of Wine (Povestea vinului)”. Johnson menționase scurt România ca o țară cu potențial în viticultură și producția de vin.

În timpul primei sale vizite în România în 1993, Contele Guy de Poix a fost intrigat și captivat de potențialul zonei DOC Dealu Mare – în special de calitatea vinului produs din varietatea locală – Fetească Neagră. Un vin făcut din această soi de către Aurel Rotărescu a fost descoperirea decisivă pentru Cont. Atât de impresionat, Contele a investit în prima cramă privată din România imediat după căderea comunismului.

Până în 1994, construcția cramei și plantarea a 54 de hectare erau în desfășurare. SERVE și-a făcut numele în industria vinicolă românească prin realizarea primului vin rose sec și primului cupaj, Cuvée Charlotte, făcut din Cabernet Sauvignon, Merlot și Fetească Neagră.

În 2014, SERVE a lansat Cuvée Guy de Poix 2011, un omagiu adus proprietarului care a crezut până la capăt în potențialul Fetească Neagră.

Acum puteți EXPERIMENTA arta producției de vin prin evenimentele lor unice aici.

Despre E3 by Entourage
E3 by Entourage, locul unde distracția se întâlnește cu gustul autentic. Un local de renume din cea mai de lux zonă a Bucureștiului, situat pe Calea Floreasca 111-113, unde ziua te așteptăm cu preparate delicioase și cele mai gustoase băuturi, iar seara aducem magia cocktail-urilor și dragostea pentru muzica și dans. La Entourage, ne mândrim cu atmosfera plină de vibe-uri pozitive, unde socializarea e la ea acasa, iar zambetele sunt nelipsite.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași:

  1. FOLLOW conturilor de Instagram lesna.ro, Serve.Winery, E3 by Entourage și Diana Dumitrescu.
  2. TAG 1 prieten în una dintre postările campaniei de pe Instagram și SHARE pe story la postarea concursului de pe Instagram.
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus.

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig!

Câștigătorii vor fi aleși dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorilor extrași presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții au obligatia să păstreze si sa prezinte un print-screen cu postarea în care au etichetat 1 prieten.

Notă: Se consideră valide doar înscrierile în concurs care respectă toți cei 3 pași obligatorii descriși în secțiunea „Cum funcționează” de mai sus.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!