Creatorii de bucurie Lesna & Casa Auto 79 & DeMâncare oferă 1 x Aspirator vertical multifunctional Bosch Unlimited în valoare de 300€

Împreună cu sponsorul  Casa Auto 79 și ambasadorul DeMâncare  oferim 1 x Aspirator vertical 2in1 BOSCH Unlimited în valoare de 300 €, cu următoarele specificatii: 

Tip produs Aspirator vertical
Tip alimentare Acumulator
Tip aspirare Uscata
Tip suprafata Multi-suprafete
Dimensiuni 25 x 20 x 131
Greutate 2.9 Kg
Culoare Negru
Tensiune alimentare 18 V
Autonomie acumulator 40 min
Capacitate colectare 0.3 l
Accesorii incluse Perie AllFloor DynamicPower cu LED-uri

Perioada concursului este 1 septembrie – 22 septembrie 2023 . Câștigătorul va fi anunțat pe data de 25 septembrie 2023

Câștigătorii campaniei

  • Conțu Raluca-Mihaela

Casa Auto 79 este un service auto atestat R.A.R pentru reparații la o gamă largă de mărci de autovehicule (Dacia, Peugeot, Renault, Citroen, Volkswagen, Audi, Skoda, Opel, BMW, Mercedes, Daewoo, Seat, Fiat, Alfa Romeo, Toyota, Honda, Hyundai, Kia și multe altele). Intrevențiile tehnice sunt transparente, clientul putând asista în direct la reparațiile mecanice efectuate la autoturism, având astfel un grad de încredere mai mare în personalul service-ului. Aflați mai multe despre serviciile oferite de Casa Auto 79 aici.

DeMâncare este proiectul Gretei, food blogger, illustrator și fotograf cunoscut, care inspiră prin sfaturi și rețete culinare o comunitate numeroasă și activă de pasionați de gătit. Mai multe despre DeMâncare și proiectele sale culinare puteți citi aici.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași:

  1. Follow conturilor de Instagram lesna.ro, casa_auto79 și  DeMâncare   sau Like paginilor de Facebook lesna.ro, Casa Auto 79 și DeMâncare
  2. Tag 1 prieten în una dintre postările campaniei de pe Instagram sau Facebook
  3. Completează datele de contact în formular

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig!

 

Câștigătorii vor fi aleși dintre toate înscrierile în campanie efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorilor extrași presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții sunt rugați să păstreze un print-screen cu postarea în care au etichetat 1 prieten.

Notă: Se consideră valide doar înscrierile în concurs care respectă toți cei 3 pași obligatorii descriși în secțiunea „Cum funcționează” de mai sus.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!