Creatorii de bucurie Lesna ofer─â 6 bilete la Art Safari

Creatorii de bucurie Lesna ofer─â 6 bilete la Art Safari.

Art Safari este cel mai iubit eveniment dedicat artei din ╚Ťar─â, cu misiunea de a aduce arta mai aproape de public ╚Öi de a facilita accesul tinerilor la cultur─â.

*Notă: Sunt aleși în mod aleatoriu 6 câștigători.

Perioada campaniei este 24 mai ÔÇô 16 iunie 2024. C├ó╚Ötig─âtorul va fi anun╚Ťat ├«n data de 17 iunie 2024.

Art Safari este cel mai iubit eveniment dedicat artei din ╚Ťar─â, cu misiunea de a aduce arta mai aproape de public ╚Öi de a facilita accesul tinerilor la cultur─â. Prin colabor─âri na╚Ťionale ╚Öi interna╚Ťionale cu muzee de prestigiu ╚Öi colec╚Ťionari priva╚Ťi, Art Safari prezint─â un program expozi╚Ťional variat, inclusiv art─â rom├óneasc─â de patrimoniu, art─â contemporan─â ╚Öi Supercontemporan─â, precum ╚Öi expozi╚Ťii realizate ├«n colaborare cu muzee interna╚Ťionale de renume, precum National Portrait Gallery ╚Öi Victoria and Albert Museum din Londra.

Echipa din spatele acestui eveniment iubit este plin─â de entuziasm, pasiune pentru frumos ╚Öi dorin╚Ť─â de a se confrunta cu noi provoc─âri. Te invit─âm s─â afli mai mult pe www.artsafari.ro!

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași:

  1. FOLLOW conturilor de Instagram lesna.ro
  2. TAG 1 prieten în una dintre postările campaniei de pe Instagram.
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus.

IMPORTANT
Dac─â invi╚Ťi ╚Öi prietenii s─â participe, direct din pagina de ├«nscriere, acumulezi mai multe ╚Öanse de c├ó╚Ötig!

C├ó╚Ötig─âtorii vor fi ale╚Öi dintre toate ├«nscrierile ├«n concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea c├ó╚Ötig─âtorilor extra╚Öi presupune verificarea ├«ndeplinirii tuturor condi╚Ťiilor de participare enumerate ├«n sec╚Ťiunea CUM FUNC╚ÜIONEAZ─é.┬á

Not─â: Pentru validare, participan╚Ťii au obliga╚Ťia s─â p─âstreze ╚Öi s─â prezinte un print-screen cu postarea ├«n care au etichetat 1 prieten, folosind acela╚Öi cont de Instagram sau Facebook ├«nscris in formularul campaniei.

Verific─â zilnic www.lesna.ro ╚Öi afl─â ce premii extraordinare am preg─âtit pentru tine! ├Änscrie-te ╚Öi c├ó╚Ötig─â ╚Öanse infinite de bucurie: excursii ├«n loca╚Ťii de vis, experien╚Ťe inedite ╚Öi cadouri pentru toate v├órstele. Oricine poate c├ó╚Ötiga aceste premii importante, nu-╚Ťi refuza ╚Öansa de a fi chiar tu acela!