WORK with US

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas eget lorem ultricies, eleifend ligula et, feugiat mauris. Nullam varius tincidunt dui. Vivamus tempor sagittis tellus nec dapibus. Sed in justo quis ex rutrum mollis. Vestibulum fermentum, nibh nec scelerisque mattis, urna mi finibus tortor, nec hendrerit metus turpis vel tellus. Mauris efficitur ex id magna blandit, a auctor nisl efficitur. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

90

Campanii pe Lesna.ro

500

câștigători

100.000

membri lesna.ro

250.000

EUR premii

Vrem să revoluționăm ideea de concurs cu premii în România, de aceea propunem un mecanism nou, complet gratuit, simplu și accesibil oricui. Pe Lesna, înscrierea nu este condiționată de achiziționarea vreunui produs sau de achitarea vreunei taxe. Participanții au opțiunea de a-și multiplica șansele de câștig, invitând prietenii și familia să se alăture comunității. Pentru că sharing is caring and it can be fun for everyone.

În secțiunea Marketplace a website-ului, activăm săptămânal reduceri și discount-uri exclusive pentru membrii comunității, astfel încât aceștia să poată economisi bani și să se bucure de cumpărături la cele mai mici prețuri de pe piață.

Doar pe Lesna găsești, într-un singur loc, șanse infinite de a câștiga! Lesne, ușor, comod.

Misiune

Misiunea noastră este să creăm un impact pozitiv și imediat în viața ta. Îți aducem bucurie în fiecare zi prin experiențe memorabile, premii și cadouri neașteptate, iar în week-end-uri îți oferim acces nelimitat la oferte exclusive și prețuri incredibil de mici pentru o gamă largă de produse și servicii de cea mai bună calitate.
Credem cu tărie că oamenii fericiți pot face alți oameni fericiți la rândul lor. Noi ne-am propus să fim creatori de bucurie, așa că am adunat în jurul nostru branduri și companii, împreună cu care să facem fericiți cât mai mulți oameni, zi de zi.

Viziune

Într-o lume tot mai complicată, noi ne încăpățânăm să facem lucrurile cât mai simple. Bucuria este simplă. Bucuria ne unește. Uniți suntem mai buni. Scopul nostru este să construim cea mai mare și mai unită comunitate din România, în care oamenii să se sprijine reciproc și să încurajeze acțiunile, gesturile și faptele bune, care pot aduce zâmbete și pot face fericiți cât mai mulți oameni.
Noi suntem creatori de bucurie. Te invităm alături de noi. Împreună putem schimba România într-un loc mai bun pentru noi toți, un loc în care să găsim motive de bucurie în fiecare zi! Fii și tu creator de bucurie!


    DaNu