Creatorii de bucurie Lesna x WITGW x Caezu oferă 1 x Experiență WITGW și servicii de cazare, în valoare totală de 800 €

Împreună cu sponsorii  WITGW si Casa de Oaspeți Caezu oferim o experiență WITGW în valoare totală de 800 €, constând în:

  • 2x bilete la evenimentul WITGW Chapter 11
  • 2x nopți de cazare la Casa de Oaspeți Caezu
  • Servicii complete de mâncare și băutură
  • Experiența unei drumeții

 

*Notă evenimentul va avea loc în perioada 16-18 Iunie 2023

 

Perioada concursului este12 mai – 17 mai 2023 . Câștigătorul va fi anunțat pe data de 18 mai 2023

Câștigătorii campaniei

  • Popa Marina-Ioana

What If Things Go Well este o comunitate care se adresează oamenilor cu suflet creativ. Un loc în care oamenii pot împărtăși idei și pot face conexiuni în spații fizice și digitale, susținând în același timp valorile umane de diversitate și respect.

WHAT IF – găzduiesc adunări sociale într-un mediu natural frumos, în timp ce fiecare masă spune povestea locului său: vârfuri de munte, ferme, podgorii, plaje, străzi ale orașului și alte locuri extraordinare.

Tot ceea ce fac se bazează pe respectul pentru mediu!

Descoperă mai multe despre What If Things Go Well aici.

Casa de Oaspeți Caezu este o opțiune atractivă pentru cei care doresc să experimenteze viața la țară într-un mod exclusivist și personalizat. Valori importante pentru proprietarii acestei pensiuni sunt onestitatea, autenticitatea și sinceritatea, iar acestea sunt reflectate atât în procesul de realizare al acestei proprietăți, cât și în stilul lor de viață. Casa de Oaspeți Caezu a fost construită în 2019 într-un loc liniștit și plin de energie pozitivă, oferind o oază de liniște atât proprietarilor, cât și celor care îi trec pragul.

Casa de Oaspeți Caezu este o proprietate spațioasă, potrivită pentru grupuri care doresc să petreacă timp de calitate în natură. Proprietatea este închiriată integral, astfel încât cheile și spațiul sunt oferite numai oaspeților care doresc să se bucure de un refugiu liniștit în inima naturii. Există 7 camere confortabile, fiecare dotată cu o baie proprie și un pat dublu pentru un somn odihnitor după o zi plină de activități în aer liber. În principiu, Casa de Oaspeți Caezu poate găzdui 14 persoane, dar poate găzdui până la 17 persoane dacă grupul este puțin mai mare.

Casa de Oaspeți Caezu este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să se bucure de o experiență autentică la țară într-un mod personalizat și exclusivist. Oferind o oază de liniște și confort în mijlocul naturii, această proprietate este o alegere perfectă pentru cei care doresc să scape de agitația orașului și să experimenteze energia pozitivă a vieții la țară.

Mai multe despre Casa de Oaspeți Caezu dar și informații despre rezervări poți descoperi aici.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași:

  1. Follow conturilor de Instagram lesna.ro,  w.i.t.g.w și caezu.ro sau Facebook Lesna.ro, What If Things Go Well  și Caezu
  2. Tag 3 prieteni în una dintre postările campaniei de pe Instagram sau Facebook
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! Câștigătorul va fi ales aleatoriu, dintre toate înscrierile valide în concurs. Premiul va intra în posesia câștigătorului după validare.

Notă: Se consideră valide doar înscrierile în Campanie care respectă toți pașii obligatorii descriși în această Secțiune 5 din Regulament, precum și în secțiunea „Cum funcționează” afișată atât pe pagina fiecărei campanii active de pe https://lesna.ro/, cât și în cadrul postării dedicate Campaniei de pe pagina de lesna.ro a Organizatorului. Pentru validare, participanții sunt rugați să păstreze un print-screen cu postarea în care au etichetat cei 3 prieteni.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!