Creatorii de bucurie Lesna & KUTT ofer─â un Set Premium Home & Kitchen ├«n valoare de 2000ÔéČ

Print

KUTT este o companie rom├óneasc─â de ustensile ╚Öi accesorii home & kitchen, un aliat al g─âtitului inteligent ╚Öi sofisticat. Misiunea noastr─â este aceea de a aduce ├«mpreun─â c├ót mai mul╚Ťi oameni pasiona╚Ťi de experien╚Ťe culinare, oferindu-le instrumente de ├«ncredere, ce permit o explorare deplin─â a artei de a g─âti. Filosofia KUTT are ca prim fundament calitatea, iar produsele KUTT ├«ndeplinesc cele mai exigente a╚Ötept─âri.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI ZILNIC, urmând 2 pași simpli:

1. Follow paginiilor de Instagram lesna.ro si kuttstore

2. Completeaz─â datele de contact mai sus

 

IMPORTANT

Dac─â ├«╚Ťi invi╚Ťi ╚Öi prietenii s─â participe, direct din pagina de ├«nscriere, acumulezi mai multe ╚Öanse de c├ó╚Ötig! C├ó╚Ötig─âtorul este ales aleatoriu, dintre toate ├«nscrierile ├«n concurs. Premiul ajunge la c├ó╚Ötig─âtor ├«n 48 de ore de la data confirm─ârii datelor de livrare.

Verific─â zilnic www.lesna.ro ╚Öi afl─â ce premii extraordinare am preg─âtit pentru tine! ├Änscrie-te ╚Öi c├ó╚Ötig─â ╚Öanse infinite de bucurie: excursii ├«n loca╚Ťii de vis, experien╚Ťe inedite ╚Öi cadouri pentru toate v├órstele. Oricine poate c├ó╚Ötiga aceste premii importante, nu-╚Ťi refuza ╚Öansa de a fi chiar tu acela!