Creatorii de bucurie Lesna x Irina Onos─â Volchivscaia ofer─â 6 bilete la Art Safari

Împreună cu ambasadorul Irina Onosă Volchivscaia oferim 6 bilete la Art Safari.

Art Safari este cel mai iubit eveniment dedicat artei din ╚Ťar─â, cu misiunea de a aduce arta mai aproape de public ╚Öi de a facilita accesul tinerilor la cultur─â.

*Notă: Sunt aleși în mod aleatoriu 6 câștigători.

Perioada campaniei este 10 noiembrie ÔÇô 20 noiembrie 2023 . C├ó╚Ötig─âtorul va fi anun╚Ťat pe data de 22 noiembrie 2023.┬á

Câștigătorii campaniei

  • Oana Cismaru

  • Oana Bivolan

  • Castigator 3 – in curs de validare

  • Castigator 4 – in curs de validare

  • Castigator 5 – in curs de validare

  • Castigator 6 – in curs de validare

Despre Art Safari

Art Safari este cel mai iubit eveniment dedicat artei din ╚Ťar─â, cu misiunea de a aduce arta mai aproape de public ╚Öi de a facilita accesul tinerilor la cultur─â. Prin colabor─âri na╚Ťionale ╚Öi interna╚Ťionale cu muzee de prestigiu ╚Öi colec╚Ťionari priva╚Ťi, Art Safari prezint─â un program expozi╚Ťional variat, inclusiv art─â rom├óneasc─â de patrimoniu, art─â contemporan─â ╚Öi Supercontemporan─â, precum ╚Öi expozi╚Ťii realizate ├«n colaborare cu muzee interna╚Ťionale de renume, precum National Portrait Gallery ╚Öi Victoria and Albert Museum din Londra.

Echipa din spatele acestui eveniment iubit este plin─â de entuziasm, pasiune pentru frumos ╚Öi dorin╚Ť─â de a se confrunta cu noi provoc─âri. Te invit─âm s─â afli mai mult pe www.artsafari.ro!

Meet… Irina Onos─â Volchivscaia!

Originar─â din Republica Moldova, Irina Onos─â Volchivscaia s-a mutat ├«n Bucure╚Öti ├«n urm─â cu 10 ani, timp ├«n care s-a remarcat ca actri╚Ť─â de reclame TV, model, crainic de televiziune ╚Öi, nu ├«n ultimul r├ónd, femeie de afaceri.

Este, de asemenea, so╚Ťie ╚Öi mam─â. Acum studiaz─â psihologia ca a doua facultate, pentru a-╚Öi crea un nou drum ├«n carier─â. Irina crede ├«n dezvoltarea personal─â continu─â, pe c├ót mai multe planuri. ╚śi de aceea, ├«╚Öi dore╚Öte s─â ofere invita╚Ťii c─âtre o edi╚Ťie fascinant─â de Art Safari.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași:

  1. Follow conturilor de Instagram lesna.ro și Irina Onosă Volchivscaia sau Facebook Lesna.ro, Irina Onosă Volchivscaia
  2. Tag 1 prieten în una dintre postările campaniei de pe Instagram sau Facebook
  3. Completează datele de contact în formular

 

IMPORTANT

Dac─â invi╚Ťi ╚Öi prietenii s─â participe, direct din pagina de ├«nscriere, acumulezi mai multe ╚Öanse de c├ó╚Ötig!

C├ó╚Ötig─âtorii vor fi ale╚Öi dintre toate ├«nscrierile ├«n concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea c├ó╚Ötig─âtorilor extra╚Öi presupune verificarea ├«ndeplinirii tuturor condi╚Ťiilor de participare enumerate ├«n sec╚Ťiunea CUM FUNC╚ÜIONEAZ─é. Pentru validare, participan╚Ťii au obligatia s─â p─âstreze si sa prezinte un print-screen cu postarea ├«n care au etichetat 1 prieten.

Not─â: Se consider─â valide doar ├«nscrierile ├«n concurs care respect─â to╚Ťi cei 3 pa╚Öi obligatorii descri╚Öi ├«n sec╚Ťiunea ÔÇ×Cum func╚Ťioneaz─âÔÇŁ de mai sus.

Verific─â zilnic www.lesna.ro ╚Öi afl─â ce premii extraordinare am preg─âtit pentru tine! ├Änscrie-te ╚Öi c├ó╚Ötig─â ╚Öanse infinite de bucurie: excursii ├«n loca╚Ťii de vis, experien╚Ťe inedite ╚Öi cadouri pentru toate v├órstele. Oricine poate c├ó╚Ötiga aceste premii importante, nu-╚Ťi refuza ╚Öansa de a fi chiar tu acela!