Creatorii de bucurie Lesna x Arch Brows x & Melisa Rus oferă două ședinte de micropigmentare sprâncene, în valoare totală de 800 €

Împreună cu sponsorul Arch Brows și ambasadorul Melisa Rus, oferim ca premiu două ședinte de micropigmentare sprâncene fir cu fir,  în valoare totală de 800 €.

Ședința de micropigmentare sprâncene fir cu fir este realizata de catre Delia Catargiu, trainer dermopigmentist și finalistă a concursului mondial de dermopigmentre de la Munchen din 2023.

Premiul 1: o procedură și un retuș
Premiul 2: o procedură și un retuș
Condiții: fără tatuaj existent.

Notă:
Fiecărui câștigător îi va reveni unul dintre cele doua premii puse în joc, în ordinea extragerii.  Premiile vor fi livrate direct de către sponsor.

Perioada concursului este 16 Martie – 26 Martie 2023. Câștigătorii vor fi anunțați în data de 28 Martie 2023.

Câștigătorii campaniei

  • OANA MIHAILA

  • CONȚU RALUCA-MIHAELA

Arch Brows Academy (www.archbrows.ro) este locul in care pregatirea si dezvoltarea sunt procese continue, pentru ca intelegem ca doar asa putem aduce clientelor noastre rezultatele cele mai bune. Master Trainer Delia Catargiu, are 5 formari, cu unii dintre cei mai buni specialisti in domeniu, la nivel mondial. Pe parcursul timpului a dezvoltat tehnica proprie de tatuare a sprancenelor, NanoHairStrokes, si a aprofundat estetica faciala pentru ca fiecare clienta sa beneficieze de o abordare personalizata.

 

Melisa Rus este model acreditat și make-up artist. Sfaturile și recomandările sale în materie de beauty, fashion și îngrijire personală sunt foarte apreciate în comunitatea online pe care a format-o în jurul imaginii sale. „Sunt o persoană ambițioasă, muncitoare, serioasă și îmi doresc mereu sa ajung unde îmi propun, și anume în momentul de față să lucrez într-o agenție de publicitate și marketing pentru că în zona aceasta mă descurc cel mai bine”, spune Melisa despre sine.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași:

  1. Follow conturilor de Instagram lesna.ro, @melisaa.rus, Arch Brows  sau Facebook Lesna.ro, Arch Brows, @melisaa.rus
  2. Tag 3 prieteni în una dintre postările concursului de pe Instagram sau Facebook
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus

 

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig! 

 

Câștigătorii vor fi aleși dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorilor extrași presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții sunt rugați să păstreze un print-screen cu postarea în care au etichetat cei 3 prieteni.

Notă: Se consideră valide doar înscrierile în concurs care respectă toți cei 3 pași obligatorii descriși în secțiunea „Cum funcționează” de mai sus.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!