Creatorii de bucurie Lesna x Almaaz Couture x Winnie K. oferă 1 x rochie de gala baby blue gown în valoare totală de 350 €

Împreună cu sponsorul Almaaz Couture și ambasadorul Winnie K. oferim 1 x rochie de gala baby blue gown în valoare totală de 350€.

*Notă: Premiul va fi livrat direct de către sponsor, iar mărimea articolului livrat va fi cea comunicată de câștigător ulterior extragerii.
**Notă: Rochia se poate realiza într-o gamă variată de culori și sunt necesare 10 zile lucratoare pentru execuția produsului.

Perioada campaniei este 15 ianuarie – 13 februarie 2024 . Câștigătorul va fi anunțat pe data de 14 februarie 2024

Almaaz Couture celebrează frumusețea stilului feminin, printr-un concept custom made de rochii și ținute de seară sau ocazii speciale. Cu o linie ireproșabilă a designului și o calitate înaltă a materialelor, Almaaz  Couture creează rochii născute din emoții pozitive și inspirate de personalități puternice. Descoperiți portofoliul Almaaz Couture aici.

About Winnie K.
As a model im highly driven to curve a path of my own, while studying the greatest also connecting with amazing women, their unique story and strength as showcased in the delicate pieces of Almaaz couture. Stay fierce ladies!!!

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași:

  1. Follow conturilor de Instagram lesna.ro, Almaaz Couture și Winnie K.
  2. Tag 1 prieten în una dintre postările campaniei de pe Instagram și share pe story la postarea
    concursului de pe Instagram.
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus

 

IMPORTANT

Dacă inviți și prietenii să participe, direct din pagina de înscriere, acumulezi mai multe șanse de câștig!

Câștigătorii vor fi aleși dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorilor extrași presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții au obligatia să păstreze si sa prezinte un print-screen cu postarea în care au etichetat 1 prieten.

Notă: Se consideră valide doar înscrierile în concurs care respectă toți cei 3 pași obligatorii descriși în secțiunea „Cum funcționează” de mai sus.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!