Asociația Creatori de bucurie împreună cu Lesna.ro oferă 70 de cursuri online: RomânEști - Antreprenor în 15 pași, în valoare totală de 100.000 Euro

Asociația Creatori de bucurie împreună cu Lesna.ro oferă 70 de cursuri online: 

RomânEști – Antreprenor în 15 pași, în valoare totală de 100.000 €.

Proiect susținut de UniCredit Bank.

RomânEști – Antreprenor în 15 pași este cursul conceput în România care te învață pas cu pas să începi o afacere de la zero, să lansezi un produs românesc cu producție locală și să îl vinzi online și în magazine fizice. 

Cursul cuprinde 15 module de învățare, la care cursanții vor avea acces prin intermediul unei platforme online securizate. Fiecare modul conține proceduri scrise, șabloane de lucru, video explicativ cu procesul și înregistrări video și audio cu specialiști pe fiecare domeniu. În cadrul cursului, în procesul de învățare se va crea de la zero un brand pe un produs, astfel încât cursanți vor vedea întregul proces pe un exemplu real.

Perioada concursului este 16 noiembrie – 04 decembrie 2022. Toți cei 70 de câștigătorii vor fi anunțați în data de 14 decembrie 2022.

Câștigătorii campaniei

Guler Denisa Andreea
Ayash Anca
Pumnea Ioana
Timar Maria Ozana
Borobar Diana
Popescu Bogdan
Popa Constantin
Popa Dan cristian
Carstea Ruxandra
Dobre Petru
Gherghe Cristian
Suciu Bogdan
Popa Adrian
Scorobete  Sorin
Aniculaesei Stefan
Baluta Bogdan
Branza  Mihaela
Marinescu Silviu
Itu Radu
Morar  Sergiu
Sicoie Vlad-Ovidiu
Pop Mihai
Pana Andreea Maria
Beltechi Adriana
Birsan Ruxandra
Margoi Alexandru
Gogita Catrinel
Gramaticu Nicola
Trifan Mihai
Gramaticu Mario
Dumitrache Mara
Ionescu Ana-Maria
Zglimbea  Simona
Tudor Braescu
Precup Mihaela
Tudor  Maria
Tiru Sorina
Busuioc George
Olaru Andreea Daniela
Racoviceanu Tudor
Cristina Szekeli
Andreea Cartis
Marius Musteata
Vinte Robert
Diana Axinia
Lucaci Vlad
Marin Liviu-Marius
Fagarasi Silvana
Albu Anamaria
Gheorghe Darius
Ilie Bianca
Hajnal Robert
Boeroiu Alexandru
Iacob Patricia
Gheorghiu Alexandru
Novac Iuliana
Nicoara Sandra Liana
Iorgoni Alin-Claudiu
ENEA CRISTIAN
Tomer Alina
Nastase Bianca
Adam Dorin Ștefan
Filip Catalin
Barba Georgiana
Diana Costin
Tudor Andrei
Sencu Polina
Kormos Norbert
Jeler Diana
Rotar Ciprian

UniCredit Bank este parte a Grupului UniCredit. În România, UniCredit Bank reprezintă una dintre principalele instituții financiare, oferind servicii și produse bancare de înaltă calitate pentru toate categoriile de clienți. La finalul lunii decembrie 2021, banca avea o rețea națională de 134 de sucursale, în care clientul și nevoile sale se află permanent în centrul activității. UniCredit Bank se implică constant și activ în dezvoltarea și susținerea comunităților în care își desfășoară activitatea. Află mai multe despre UniCredit Bank aici .

Am început proiectul #românEȘTI pentru că știm ce înseamnă drumul de la o idee de afacere în România și până la concretizarea ei. Știm cât de multe necunoscute pot să apară și cât de multe provocări se ivesc pe parcurs. Ceea ce poate părea simplu la început, se poate complica mai târziu. De multe ori, atunci când am crezut că avem un puzzle complet, am constatat că ne lipsește o piesă la care nici nu ne-am gândit. 

Drumul nostru până aici ar fi fost mai lin și mai ușor de urcat, dacă am fi pornit atunci cu ceea ce știm acum. Propria experiență ne-a făcut să gândim un curs prin care să învățăm și alți români să se lanseze în antreprenoriat. Pas cu pas, cu toate lecțiile făcute și cu toate piesele de puzzle pe masă. Află mai multe despre RomânEști aici.

FORMULAR DE INSCRIERE


  DaNu  CUM FUNCȚIONEAZĂ: 

   

  Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI astfel:

  1. Follow conturilor de Instagram Lesna.ro, Românești sau Facebook Lesna.ro, Românești
  2. Tag 3 prieteni la una dintre postările concursului de pe oricare cont de Instagram (Lesna.ro, Românești) sau Facebook Lesna.ro, Românești
  3. Completează chestionarul de mai sus

  IMPORTANT

  Câștigătorii vor fi aleși pe baza analizării răspunsurilor la întrebările cuprinse în formularul de mai sus. Jurizarea și alegerea celor 70 de câștigători se face în baza criteriilor de selecție afișate în Regulamentul campaniei. Pentru a intra în etapa de jurizare, câștigătorii trebuie să îndeplinească cumulativ toate condițiile descrise în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții sunt rugați să păstreze un print-screen cu postarea în care au etichetat cei 3 prieteni.

  Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!