Creatorii de bucurie Lesna & MiDo Maison Privée oferă 1 x Telefon Apple iPhone 14 Pro, 128GB, 5G, în valoare de 1.300 €

MiDo Maison Privée, un nou spațiu în peisajul bucureștean în care femeile sunt încurajate să-și exploreze senzualitatea și să o ducă la următorul nivel. La MiDo Maison Privée puteți găsi piese de lenjerie intimă, articole ready-to-wear care pot fi purtate ca piese principale în combinații fashion, precum și accesorii care pot imprima un aer aparte oricărei ținute. MiDo Maison Privée este partener exclusiv al brandului de lenjerie Bordelle în România. Memorabil și provocator, showroom-ul MiDo Maison Privée și-a deschis porțile pe strada Grigore Mora nr. 19.

 

Brandul IMALINZ a fost fondat între București – Londra – New York de Alinz în 2017, un brand de bijuterii atemporale pentru femeia modernă.

Convingerea brand-ului IMALINZ este că bijuteriile sunt un real indicator al timpului, ceva pe care îl transmitem celor dragi și care ne rămâne mereu aproape de suflet.

Bijuteriile IMALINZ au o frumusețe aparte, evidențiată prin simplitatea lor, elegante, fără a fi ostentative, exact ceea ce am vrea cu toții să purtăm în fiecare zi. Sunt lucrate manual și au finisaje premium din aur alb, galben sau roz de 14K, încrustate cu diamante, perle și alte pietre naturale.

 

Colecțiile MiDo Maison Privée și IMALINZ le puteți admira și online aici și aici.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Te înscrii GRATUIT în cursa pentru câștigarea PREMIULUI, urmând 3 pași simpli:

  1. Follow conturilor de Instagram lesna.romido_priveeimalinzthebrand 
  2. Tag 3 prieteni în una dintre postările concursului de pe Instagram
  3. Completează datele de contact în formularul de mai sus

IMPORTANT

 

Câștigătorul va fi ales dintre toate înscrierile în concurs efectuate prin completarea formularului de campanie din platforma Lesna. Validarea câștigătorului extras presupune verificarea îndeplinirii tuturor condițiilor de participare enumerate în secțiunea CUM FUNCȚIONEAZĂ. Pentru validare, participanții sunt rugați să păstreze un print-screen cu postarea în care au etichetat cei 3 prieteni.

Notă: Se consideră valide doar înscrierile în concurs care respectă toți cei 3 pași obligatorii descriși în secțiunea „Cum funcționează” de mai sus.

Verifică zilnic www.lesna.ro și află ce premii extraordinare am pregătit pentru tine! Înscrie-te și câștigă șanse infinite de bucurie: excursii în locații de vis, experiențe inedite și cadouri pentru toate vârstele. Oricine poate câștiga aceste premii importante, nu-ți refuza șansa de a fi chiar tu acela!